Ring til os på
8640 2425
FORretter
Røget dyrekølle med grønne asparges, hertil hjemmelavet dressing, samt brød og smør.
Tunmousse pyntet med rejer, hertil hjemmelavet dressing, brød og smør
Laksefarseret rødspættefilet på salatbund, pyntet m/ rejer, hjemmelavet dressing, brød og smør
Tarteletter med høns i asparges, pyntet m/ tomat og hakket persille
Hjemmelavet hønsesalat på ananasring m/ bacon, brød og smør
Varmrøget laks pyntet m/ rejer, hjemmelavet dressing, brød og smør
+ kr. 30,- pr. cou
Klassisk rejecocktail m/ hjemmelavet dressing, brød og smør
Fisketallerken m/ laksefarseret rødspætte, koldrøget laks, tunmousse, rejer, på bund af rustik salat, pyntet med krebs, hjemmelavet dressing, brød og smør + kr. 40,- pr. cou.
Dampet laks på salatbund, hjemmelavet dressing, brød og smør
Ferskrøget laks m/ grønne asparges, flødestuvet spinat og dild, brød og smør
Indbagt laks i butterdej m/ spinat og lyssej, citron og porredressing
Tapas forret: Tigerrejer – hønsesalat – laksemousse – rugbrødschips –
2 slags pølse – brød og smør. + kr. 40,- pr. cou.
Hovedretter
Rosastegt Kalveculotte, stegte kartofler med krydderurter, årstidens grøntsager og rødvinssauce.
Gammeldags oksesteg m/ bønner, gulerødder, glaserede løg, hvide kartofler og skysauce, surt og sødt + kr. 20,- pr. cou.
Glaseret hamburgerryg m/ hvide kartofler, årstidens grøntsager, aspargessauce
Kalvesteg stegt som vildt m/ hvide og brunede kartofler, waldorfsalat, flødevildtsauce, surt og sødt, franske kartofler
Helstegt Krondyrsfilet m/ hvide og brunede kartofler, waldorfsalat,
flødevildtsauce, surt og sødt og franske kartofler. + kr. 60,- pr. cou.
Flæskesteg m/ hvide og brunede kartofler, rødkål, svesker, asier, ribsgelé, skysauce og franske kartofler
Rosastegt oksefilet m/ årstidens grøntsager, små ristede kartofler, skysauce. + kr. 40,- pr. cou.
Rosastegt kalvemørbrad m/ årstidens grøntsager, små kartofler ristede m/ smør og havsalt, kalvecremesauce. + kr. 50,- pr. cou.
Rosastegt oksemørbrad m/ årstidens grøntsager, ristede kartofler m/ krydderurter, rødvinssauce. + kr. 50,- pr. cou.
Helstegt kalvefilet m/ årstidens grøntsager, hertil kartoffeltårn omviklet med bacon, m/friske krydderurter, skysauce. + kr. 40,- pr. cou.
DessertEr
Blødende chokoladekage m/ vaniljeis og frisk frugt
Rubinsteinkage: Romfromage på makronbund, pyntet med flødeskum og
chokoladeglaserede profiteroles
Hjemmelavet islagkage med chokoladeovertræk.
Hjemmelavet romfromage m/ lun kirsebærsauce
Brownies m/ vaniljeis og frisk frugt
Nøddekaramelkurv m/ 3 slags is, frisk frugt og pynt
Nøddekaramelkurv m/ softice, flamberede brombær i cognac
Pandekager m/ vaniljeis, syltetøj og chokoladesauce
Fjordgårdens desserttallerken: Brownie, lille nøddekurv, is, creme brulee, frisk frugt. + kr. 40,- pr. cou.
Dessert tapas: Brownie, 2 slags ost, syltede nødder, triffli og
vaniljeis. + kr. 40,- pr. cou.
NATMAD
Flødelegeret aspargessuppe m/ kødboller, hvedeflutes
Hønsekødssuppe m/ melboller og kødboller, hvedeflutes
Flødelegeret karrysuppe m/ hønsekød og ris, hertil hvedeflutes
Trekant-sandwich m/ forskellige slags pålæg og salater
Pålægsbord m/ rullepølse, roastbeef, hamburgerryg, spegepølse, leverpostej, diverse tilbehør, rugbrød, boller og smør
Biksemad m/ bearnaisesauce, rødbeder og rugbrød
Hotdog m/ røde pølser, pølsebrød, ketchup, remoulade, sennep, ristede løg, rå løg, rødkål og agurkesalat.
Æggekage m/ sprødstegt bacon, tomat og purløg, rugbrød og smør
Frikadeller m/ kold kartoffelsalat og purløg
Tarteletter med høns i asparges, pyntet med tomat
Vurderet 4.7 / 5 stjerner på baggrund af 63 anmeldelser på Facebook
Følg os på Facebook | Vi har handicapvenlige toiletter
KontaktinformationER
Fjordvej 15
8930 Randers NØ
CVR: 30484940
Telefon: 8640 2425
E-mail: fjord-gaarden@mail.dk
Hurtig navigation
» Galleri
» Arrangementer
» Praktiske oplysninger
» Catering
» Bryllupslokaler
» Kontakt
» Privatlivspolitik og cookies